Shoeselfies | schoenen met een verhaal

Ik kan mezelf ‘trotse’ eigenaar noemen van fijne, brede voeten. Van die fijne voeten met aan beiden kanten uitstekend bot, i-de-aal! Niet helemaal natuurlijk. Of ik nu echt beperkt ben met schoenen kopen, dat niet helemaal, het enige waar ik echt goed op moet letten is het afwisselen van schoenen. Dus als ik dan eindelijk die favorites van mijn wishlist heb toegevoegd aan mijn garderobe wil ik ze natuurlijk het liefst elke dag aan. Kan ook wel, maar dan gaan die brede monsters protesteren.

Lang leve 4 favorieten, elk met een ander verhaal en even geliefd om te dragen.

VINTAGE WHITES

Witte sneakers zijn onmisbaar in een garderobe, zowel winter -als zomergarderobe trouwens. Waar ik altijd wel een beetje moeite mee heb is dat ze ZO wit zijn dat ze zonder woorden NIEUW schreeuwen. Deze Reebok’s zijn net niet helemaal wit, de zool is crème en de branding is kenmerkend. De geschiedenis van Reebok, wat in het Afrikaans antilope betekent, gaat way back. Vintage details als het stiksel en de vorm maakt hem opvallend en tegelijkertijd multifunctioneel in het combineren. Never Out Of Fashion.

MARTIN MORERO’S

Ze heten natuurlijk Dr. Martens [wie heeft ze niet tegenwoordig] , ik heb mezelf gewoon akkoord gegeven om ze deze naam te geven. Rolt me net wat lekkerder over de tong. Als klein meisje droeg ik ze in oranje, nu veilig in zwart. Een beetje van vroeger met de stijl van nu : Toos Tijdloos!

SHADES OF GREY

Grijs is al een tijdje het nieuwe zwart toch? Iets meer ‘kleurgevoel’ en even makkelijk te combineren. Hoewel sneakers altijd de functie hebben iets sportiefs toe te voegen, zijn dit mijn feminine sneakers. Suède & platform is the answer!

GRANNY VIBES

Nooit gedacht dat ik deze schoenen aan zou kunnen, ze leken me wat smal. Eenmaal aan voelen ze als pantoffels en maken ze elke outfit net even granny-achtig af. Ik zie hier dan ook een boyfriend denim bij of wijde trackpants.

En ondanks deze 4 fijne favorieten [en de rest van de schoenenkast] ben ik toch nog van plan om met Glamourday nog een 5e favoriet te shoppen. Korting en een eindeloze wishlist, doet een hoop met een mens.

Welk paar is jouw favoriet?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s