How to wear | 3x je leopard skinny dragen

Als leopard print een kleur was, dan was dat zonder twijfel mijn favoriete kleur. Een blij ei word ik van die print, zo erg dat ik elk seizoen wel iets nieuws toevoeg aan mijn garderobe voorzien van leopard. En stug volhouden dat geen van alle items op elkaar lijken.

De print heeft zichzelf al lang bewezen in modeland en wordt al lang niet meer gelinkt aan Sjonnie & Anita, alhoewel beste mensen.. Sommige vrouwen weten ‘m niet zo heel lekker te combineren. Dit komt meestal door het soort item of door materiaalkeuze.

Toen ik deze post had bedacht was het nog moeilijk kiezen welk leopard item het ging worden. Mijn kast telt blazers, verschillende pants, shirts en tee’s. Aangezien de skinny denim nog altijd het meest geliefd en veilig is, kies ik daarvoor.

81a0ce0c-4dca-4ad8-a0a3-a1e42755b79a-1

FRESH WHITES
Als de leopard skinny al ‘uit je comfortzone‘ is, dan is hij het makkelijkst te combineren met wit. Effen wit zorgt voor rust in je look en laat je leopard lekker leopard zijn.

95e8518a-3167-4b8d-a059-c33ff6af489e

COLOR-BOMB(ER)
Enorm fan/voorstander/whatever ben ik van verschillende prints samen dragen. Wat je niet bij elkaar had bedacht in de kledingrekken, staat samen super tof. Surprise yourself. Een klassieke streep en een oversized ‘eyecatcher’ bomber is het antwoord.

a33b2af0-81ff-4a28-a806-f70b28e114e0

KNITTED
Wanneer wit te saai is en mixed prints te veel heb ik hier de perfecte inbetween voor je. Kleuren als oranje, rood, groen, kobaltblauw, okergeel matchen goed met leopard door de warme tonen. Kies er één en ga voor een wat meer oversized item om de gehele look te laten shinen en toch rust te geven.

6900fa20-38c9-4cec-aff3-18bc50d711d9

Zo zie je maar dat leopard eigenlijk maar een kleur is die je makkelijker kunt combineren dan je misschien dacht. Is leopard ook jouw favoriet? Of heb je een hele andere print thuis waar je niks mee kan? Bring it on – ik zal je helpen!

Advertenties

4 gedachten over “How to wear | 3x je leopard skinny dragen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s