Preppy vibes | LIV heeft het antwoord

Waar je vroeger opzoek was naar je eigen stijl, zit daar (als het goed is) nu toch wel een lekkere lijn in. Geen dieet lijn, één lijn vooral. Zoals jullie weten ben ik verre van je Next Fashion Girl, ik speel graag met verschillende stijlen en het komt wel eens voor dat ik een terugval heb naar vroeger.

Terugval, dat klinkt wel heel heftig. No worries, is het niet. Ik neig nog wel eens naar een stijl die ik vroeger geweldig vond : preppy! Iets met leeftijd, een ex-vriendje en blouses.. Niet iets om over in detail te treden. Wel de reden dat ik nog altijd val voor blouses met als verschil dat ik ze nu koop in een grote maat, ze voorzien zijn van meerdere kleuren en details en ze in een andere stijl tot uiting komen.

Spelen met stijlen kan natuurlijk ook in je sieraden, al vind ik het juist wel eens fijn als ze mee blenden met de look die je creëert. Ik vond dat in de LIV oorbellen uit de Empower collectie van Jules Bean. Het uitgangspunt voor deze creatie was twee vormen combineren, et voila, dat is goed gelukt. Ondanks dat ze niet groot zijn, vallen ze wel op door de geometrische vormen. Big big big plus vind ik dat ze twee-kleurig zijn. Zo hoef je nooit na te denken over de rest van je sieraden, goud en zilver kan je bij deze samen dragen. Halleluja, want dat wil nog wel eens een struggle zijn hiero!

Ik combineer ze met een nieuw, striped, wannabe preppy shirt van Scotch & Soda. Gezellige embroideries en lange fit maakt hem nonchalant genoeg en perfect voor de langzaam opbloeiende lente.

Ruud wilt vooral knuffelen elk moment van de dag!

Struggle jij ook met het combineren van gouden en zilveren sieraden samen? Of ben je standaard gold-fan?

Advertenties

6 gedachten over “Preppy vibes | LIV heeft het antwoord

  1. Superleuke blouse! Ik ben toch wel fan van zilver en niet niet zo’n fan van combineren. Alhoewel ik goud ook supermooi vind, zal ik dat niet zo gauw dragen in combinatie met mijn zilveren oorringetjes… Misschien moet ik ook maar eens wat minder zeuren, haha!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s