Sprinter | met babysteps de lente tegemoet

Spring & Winter maakt samen ‘Sprinter’.

We ontkomen er niet aan, de kou is hier en heeft besloten nog even te blijven. Ondertussen vullen de winkels zich al met Spring Summer collecties waar we niet aan moeten denken. Ik wel, to be honest en kleed me vooral niet op het weer. Fashion first leerde ik ooit en is voor altijd gebleven. Dit betekent niet dat we wel langzaam over kunnen gaan naar sieraden, een babystep naar meer zon in je garderobe.

Dus dag koltruien en hoge halzen, hallo V-hals en open geknoopte shirts. Nee, geen decolleté maar die hals mag wel weer geshowd worden deze lente. Anders krijg je het : en heel warm en blijft je hals heul wit. Zonde!

Eerlijk gezegd ben ik zelf niet echt van die blote halzen bende, ook vanwege mijn werk. Ik koop mijn kleding vaak in L/XL (over-oversized) en voor ik het weet zit zo’n V-hals dan over mijn schouder. Een off-shoulder effect maar dan anders, niet echt charmant. En toch val ik wel eens voor een V-halsje of een shirt die ik open wil dragen, had je anders verwacht van iemand die in de mode werkt? Dan zoeken we toch gewoon naar een oplossing, simpelzat.

We layeren al een tijdje een ‘end weg’, zowel met kleding als met sieraden. Één sieraad om je nek kan cute zijn maar we willen die hele hals ‘pimpen’. Wat heb je nodig om lekker te kunnen layeren? Minimaal 2 kettinkjes, in verschillende lengtes. Al eerder koos ik voor Alice in Wonderland van Jules Bean, vanwege de lengte en subtiele kraaltjes en dus een goede basis voor je laagjes. Dit keer combineer ik Alice met Sifra, een vergulde ketting met een Lapis Lazuli hangertje in de vorm van een tandje. Lapis Lazuli een blauwe edelsteen wat staat voor wijsheid, verlichting en inzicht.

Een wit shirt is the answer om je layers goed mee uit te proberen. Wit is een basic kleur, een shirt kan je open knopen als een kleine V-hals en de subtiele, gouden kettinkjes staan juist in de spotlight : perfect.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s