February 14 | een doodnormale woensdag

Vandaag is het 14 februari, een doodnormale woensdag, breekt zo lekker de week. Als jullie dit lezen heb ik al 3 kopjes (lees : liters) koffie op, ben ik onderweg naar mijn werk of inmiddels al aangekomen en ga ik een fijne dag tegemoet.

OMYGOD, hoe kan ik zo stom zijn. Valentijnsdag ofcourse. De dag van de liefde. De dag dat je je crush gaat vertellen dat je al een tijdje van hem of haar droomt, de dag dat je teddyberen en rozen inkoopt om je lief vanavond te verassen of een romantisch diner gaat koken en dat samen gaat opeten in een hart van waxinelichtjes. Ja, dat hoort allemaal bij deze dag.

Bij deze : ik vind Valentijnsdag net zo’n onzin als goede voornemens op 1 januari. Waarom zou je alles bewaren voor één dag? Ten eerste is dat zonde van al die andere dagen en ten tweede worden bloemen, teddyberen, chocolade en al het andere wat “liefde” uitstraalt verhoogd in prijs voor deze ene dag. Bto the ULLSHIT! En waarom denken we meteen aan bloemen, teddyberen en chocolade? Het zou geniaal zijn als je je liefde elke dag een cactus brengt of een broodje filet americain, iets wat ze echt leuk of lekker vinden. Happy Valentijns Elke Dag!

Valentijnsdag is nu eenmaal uitgemolken tot een grote commerciële bedoeling, wat begon in Amerika als de dag van de anonieme liefde. Oe-hoe, nou volgens mij heeft Second Love dan al gewonnen, je weet wel die reclame op tv dat je je kunt inschrijven als je naast je relatie nog een andere gezelligheid wilt. Extra aandacht geven is nu de insteek van deze dag en ik zou vooral lekker normaal doen. Liefde verdient elke dag extra aandacht, in welke vorm dan ook. Je relatie zal anders nogal moeizaam verlopen met die ene dag in het jaar – just saying.

Dus, hoe mijn Valentijnsdag zal zijn? Een doodnormale woensdag, breekt zo lekker de week.

Advertenties

4 gedachten over “February 14 | een doodnormale woensdag

  1. Haha wat leuk weer geschreven dit :P! K ben ook niet zo van valentijn, elke dag liefde is veel mooier 😛 Nu was t wel precies op valentijn dat we ons kleine meisje zagen op de echo dat is wel een leuk cadeautje aan ons beide maar viel dat een dag later dan was t net zo mooi haha! ❤

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s