New Year | gelukkig lekker zo doorgaan

First of all : HAPPY NEW YEAR! Zijn we allemaal weer fris en fruitig aan het nieuwe jaar begonnen? Of simpelweg : aan een nieuwe week. Het was gewoon maandag nieuwjaarsdag, dus een nieuwe week, alleen een ander jaartal. En toch maakt dat voor velen een groot verschil.

Meer sporten, afvallen, gezonder eten, stoppen met roken, minder shoppen, meer besparen.. Meine gute, de goede voornemens kwamen aardig voorbij in mijn tijdlijn op social media. Leg me alleen even uit : waar-om? Waarom zouden we 1x per jaar een lijstje bedenken waar we ons aan gaan houden? Gek genoeg mislukt het vaak al de volgende dag, want na al die champagne en oliebollen wil je alleen maar uitbrakken op nieuwjaarsdag en bestel je pizza of zet je de frietpan aan. Kater-voedsel. Alle winkels hebben SALE, dus die mooie paar schoenen zijn nu zo goedkoop, kan je absoluut niet laten staan. Anyway : mission failed, altijd.

Goede voornemens zijn voor elke dag, wat je graag wilt zal je bereiken. Hoe heerlijk om op een random dinsdag in juni te bedenken dat je gaat sparen voor die walk-in closet of op een zaterdag in oktober dat het nu wel even klaar is met al die wijntjes. Daar heb je geen nieuw jaar voor nodig, alleen jezelf!

Een nieuw jaar laat me altijd wel even terugblikken op het afgelopen jaar, vooral omdat het zo snel als Speedy Gonzales is gegaan. Ik begon 2017 in een nieuwe functie bij Scotch & Soda, mijn dreamjob (en afgelopen maandag was mijn 2-jarig jubileum alweer). Ik liep de 4-daagse met mijn vader, wat een vinkje op de bucketlist opleverde. Een vakantie in Ibiza die voelde als thuiskomen, waar nieuwe gezamenlijke en persoonlijke dromen werden bedacht en gerealiseerd : ik koos opnieuw voor Zij en Stijl, een concept in een goed geplande blazer. Voor het eerst in 27jaar een echt moeder-dochter weekend. En in november werd mijn beste vriendin, zuslief, moeder en ben ik vanaf dag 1 verliefd op het kleine wonder.

Wat fijn om het hele jaar door mooie momenten mee te maken en daar vervolgens op terugkijken. Voor altijd een goed voornemen : making memories!

Advertenties

Een gedachte over “New Year | gelukkig lekker zo doorgaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s