Sissy Boy | onverwachtse liefde

Wanneer de definitieve vonk overgeslagen is, kan ik jullie helaas niet op een briefje geven. Dat de vonk een grote liefde werd, die roman kan ik wel met jullie delen. Mijn (of eigenlijk onze, le boyfriend is ook om) liefde voor Sissy Boy.

Ik kan me voorstellen als je vindt dat deze coming out nogal laat komt, Sissy Boy draait alweer een tijdje mee in retail-land, maar hey.. De indruk die ik heel lang had van dit merk is een winkel vol bloemenjurken van King Louis, ja want die hadden ze. Het imago van ‘alleen burgerlijke huismoeders kunnen hier hun ik-breng-mijn-kinderen-naar-school-en-daarna-ga-ik-boodschappen-doen-look kopen’. Een imago waar ik mezelf toen niet, en nu eigenlijk nog steeds niet, aan kan meten.

Waarschijnlijk was het de ELLE of Glamour die ik aan het doorbladeren was en mijn aandacht werd getrokken door interieur items van Sissy-boy. Na een ‘huh, wat.. hebben ze nu ook een Home collection?’-moment ben ik dan toch maar een keer die winkel gaan opzoeken. Online is leuk hoor, maar de winkel geeft altijd het echte gevoel van een merk weer.

Mooie winkel in Arnhem, ruim opgezet en zoals ik al hoopte het gevoel wat Sissy-boy de klant wilt geven had ik direct : “Life designed with Sissy-Boy”. De Homeland collection was als een snoepwinkel voor ons, wellicht voor meerdere fans : je wilt a-l-l-e-s hebben. Het is gewoon moeilijk om te kiezen waarmee je je stijl in huis gaat versterken. Ik ben dan toch wel ouderwets en wil het liefst items die tijdloos zijn, niet die ik volgend jaar weer zat ben. Ik hoop dat dat me is gelukt. Onze Sissy-boy collectie is goed aan het uitbreiden, ik zal wat kiekjes met jullie delen.


Main goal is het servies uitbreiden, een vereiste hiervoor is flink sparen. Ondertussen staat het eerste deel prachtig te shinen in onze trolley (en ja, we gebruiken het ook echt). De fotolijstjes in de wandkast zijn van Sissy-Boy, en goud is niet gek met de kleuren oker, roze en groen. Wat kleur wel niet kan doen he, dat had ik 2 jaar geleden niet bedacht toen we in onze wit/grijs/zwart/hout-fase zaten. De kussens zijn echt mijn favorieten der favorieten en het liefst voeg ik nog de velvet stoel en bloemenbehang toe aan dit hoekje, maar ik leef nog altijd met een man en met hem moet ik toch ook een klein beetje rekening houden.

Omdat Sinterklaas weer terug naar Spanje is, gaat iedereen nu langzamerhand een wishlist samen stellen voor de kerst. Ik heb de leukste kado-ideeën onder de €20-, voor je op een rijtje gezet van, om in het gevoel te blijven, Sissy-Boy. Shop ze!

V.l.n.r : kandelaar, plant-hanger, fotolijst met leeuw, opbergdoosje, haak, glitterkaarsen, geurstokjes, fotolijst met schelpjes, wereldkaart-poster, canvas etui.

Advertenties

2 gedachten over “Sissy Boy | onverwachtse liefde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s