Mobiele mode | just in case

Voor wie het nog niet was opgevallen, ik ben absoluut geen trendsetter. Voor wie dacht van wel, wat ik me bijna niet kan voorstellen, heel lief en dank daarvoor. Ik vind het wel fijn eigenlijk om geen trendsetter te zijn, de druk om een voorbeeld te zijn ligt veel te hoog. Er wordt constant op je gelet. En als jij hebt bedacht iets te doen of te dragen, heb je in mum van tijd heel veel ‘schapen’ die je volgen (in de zin van als er één schaap over de dam is, volgen er meer).

Ben ik een volger? Soms. Niet altijd. Ik vind veel trends leuk, maar ben daarentegen vooral realistisch of het ook bij mij past. Mijn leeftijd speelt hier soms een grote rol in, maar ook zeker mijn stijl. Ik vind het veel leuker een inspiratiebron te zijn, dat ik een soort herkenning creëer en meiden daar weer hun inspiratie uithalen. Het feit blijft met trendsetters en volgers dat heel Nederland diezelfde trend oppakt, de ene trend wat meer dan de ander en dan loopt alsnog iedereen hetzelfde. Ik heb het al eerder benoemd, als ik iets erg vind.. Juist ja.

En soms gebeurt er iets, waardoor je beseft dat het helemaal niet handig is dat je niet bent meegegaan met een trend. Nu komt het hoor, zo simpel als wat : het kopen van je telefoonhoesje. Als er één trend is die me verre van interesseert is de nieuwste telefoon hebben. Dus nu iPhone 8 (of 9 of X of weet ik veel) uit is, loop ik nog altijd rond met een fijne iPhone 5s. Hij belt, appt, maakt prima foto’s, doet (meestal) nog wat ‘ie moet doen. En zie daar maar eens een fancy hoesje voor te vinden. Ja hier spreekt dan een ware sucker for matching items, maar hoe leuk als je hoesje een beetje fashionable is?

iDeal of Sweden was the answer! Dit Zweedse bedrijf ontwerpt cases die geïnspireerd zijn op de laatste modetrends die voortkomen uit modeshows van over de hele wereld. Daarbij staat iDeal voor het onderling mixen en matchen met andere telefoon-accessoires, denk aan wallets en holders voor in je auto bijvoorbeeld. En dus is er ook een perfecte, fashionable case voor mijn oldie 5s : YES! Ik koos voor de marble print, maar natuurlijk niet die originele witte print die iedereen al kent.

Jullie kunnen nog t/m morgen je eigen case bestellen met 20% korting. Vul bij het afrekenen kortingscode HERFST17 in en it’s coming your way. Laat me vooral weten in een reactie welke het is geworden!

Advertenties

2 gedachten over “Mobiele mode | just in case

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s