Casual | een grijze dag

Je herkent het vast en zeker, zo’n dag waarop je kleurloos door het leven wilt. Even geen moeilijke combinaties of kleurrijke items, maar juist zo onopvallend mogelijk, voor je gevoel vooral. Ik wil niet zeggen dat ik last heb van een winterdip, wel maakt het grijze herfstweer mij lui en heb ik soms absoluut geen zin om moeite voor mezelf te doen. Lees : ook zeker wel eens make-uploos de deur uit. I really don’t care. Hoe zit dat bij jullie? Altijd met make-up de deur uit of ook wel eens zonder?

Anyway, de kleurloze look dus. Vorige week maandag was ik vrij en vroeg le boyfriend, die aan het werk was, smiddags samen te gaan lunchen. OH YES! Heel erg zin in zelfs, onze agenda’s staan soms zo bomvol dat we dan alleen samen eten en slapen. Dus elke date samen waardeer ik enorm. Iets makkelijks aan, dat was een vereiste, sprak ik met mezelf af. Iets makkelijks, een breder begrip kan bijna niet. Iets makkelijks aan betekent in mijn woordenboek : een sweater, een denim en schoenen die als pantoffels lopen (dit zijn er meerdere. Wel zo fijn, schoenen die lekker lopen.)!

Grijze, grote sweater.. Grijze denim.. Van alle pantoffel-schoenen kies ik loafers.. Makkelijker kan niet, hoor ik mezelf zeggen. Toch mis ik iets. Een extra kleurtje, een extra laagje. Ik kan er niks aan doen, ik ben in de herfst niet compleet zonder laagjes en een onverwacht detail mag eigenlijk nooit ontbreken in mijn looks. Het is Scotch & Soda die me zo heeft opgevoed. Blame it on them!


De onverwachte touch zit in de top die ik onder de sweater draag, (die even-tussen-neus-en-lippen-door met korte mouw is dus dit meteen een goed alternatief is om de winter mee door te komen) , waar je eigenlijk alleen het kraagje van ziet. Een leopard-glitter-kraagje in jawel : de kleur van de tekstprint op de sweater. I’m a sucker for matching items. De rest blijft hetzelfde, incognito, zoals ik had bedacht.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s