Juweeltjes | yo shortie, it’s your birthday

‘Yo shortie, it’s your birthday.. We’re gonna party like it’s you birthday..’ Haha, just kidding.. niet mijn verjaardag in ieder geval, misschien die van jou? Dat zou dan super toeval zijn. Congrats bij deze! We dwalen af.. Dit liedje kwam als eerste in me op toen ik deze necklace van Jules Bean voorbij zag komen. En nee, niet omdat het op een ketting van 50cent lijkt.

Een shortie zijn kan dan wel eens vervelend zijn, meestal is het überhandig! Ik ben into crewnecks, je kent ze, hoge ronde halzen. Die schildpad-nekjes mogen er ook wezen als het echt koud is, maar crewnecks zijn favoriet. Reken maar van yes dat deze shortie nooit in je crewneck zal vallen maar altijd netjes op z’n plek blijft. En doordat hij gemaakt is van sterling zilver kan je hem forever and ever dragen, een duurzame kwaliteit die je altijd om wilt en mooi blijft. Zoals de bretonse streep een musthave is voor de kledingkast van een vrouw, is dit de musthave voor elke hals. Tijdloos!


Dus nee, geen 50cent dejavu, maar een feestje om je ronde hals! De groene steen is een eyecatcher opzich, een kleur die je veel ziet momenteel. En ik zal je vertellen waarom. De mosgroene kleur past bij iedereen, oké voordat ik iedereen in een hokje duw, bij de meeste vrouwen dan. Dat kan je niet van elke herfst-kleur verwachten, ik noem ‘m gewoon: okergeel. De groene kleur geeft een warm gevoel en kleurt ook nog eens makkelijk mee met andere kleuren, kies een kleur van de regenboog en hij past erbij (blame it vooral on me als het niet zo is).

Ik ga vandaag voor een echte I Catch Her-feeling (eyecatcher – I Catch Her, ha-ha) en laat shortie shinen op een grijze wollen trui met jawel, ronde hals. Hoe subtiel shortie ook is, hij straalt.

Advertenties

2 gedachten over “Juweeltjes | yo shortie, it’s your birthday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s