Mondays Mood | dat is toch Gekkiggeit

Sinterklaas moet zijn verjaardag nog vieren, ik vier liever de verjaardag van de kerstman. En daar hoort een giveaway bij, die (wel zo netjes) na de verjaardag van onze sint online komt. De webshops ga ik wel langzamerhand aan je voorstellen, hier of op Facebook en Instagram.

Het eerste kadootje ontving ik van de webshop Gekkiggeit. Ik ken ze via Instagram, wordt alleen al vrolijk van hun feed en won een tijdje terug een ‘te gekke’ print van mezelf. Meet de meiden achter Gekkiggeit en ontdek het kadootje die ze hebben achtergelaten.

INTERVIEW
1. Let’s meet you! Wie zijn jullie?
Wij zijn Rinske & Saskia, oprichters van Gekkiggeit.nl. Bij Gekkiggeit verkopen we interieuraccessoires als tegels, snijplanken, banners en meer. We focussen voornamelijk op quotes en hopen dat onze producten een lach op je gezicht brengen.

2. Waarom zijn jullie begonnen met een webshop?
Rinske ging een keer uit verveling met haar moeder een middag porselein schilderen. En dat was precies hoe je het je nu waarschijnlijk voorstelt: zo’n clubje oudere dames dat dan gezellig een middagje gaat zitten hobby’en. Rinske bleek het hartstikke leuk te vinden, maar dacht meteen dat dat wel wat hipper kon. En eigenlijk kwam toen alles wat we wilden heel mooi samen: we zijn beiden altijd op zoek naar leuke quotes en onze wc hangt vol met ouderwetse tegeltjeswijsheden en besloten hier een moderne variant van te maken op tegeltjes en borden. Later kwamen daar ook snijplanken, tasjes en banners bij en ons assortiment groeit nog steeds.

3. Hoe is de naam Gekkiggeit ontstaan?
Als we later groot zijn willen we heel graag op een woonboerderij wonen, met een geit in de achtertuin. Ook hebben veel van onze producten wel een beetje iets geks, dus de combinatie was snel gemaakt :).

4. Wat is volgens jullie het leukste item uit de webshop?
Hmm, lastig… Als we echt moeten kiezen gaan we voor onze pizza slinger. We houden heel erg van pizza, haha, en zo’n slinger aan je muur geeft instant happiness!

5. Wat is de meest gekke aanvraag die jullie hebben gehad?
Tot nu toe hebben we geen hele gekke aanvragen gehad. We hebben wel regelmatig heel persoonlijke producten gemaakt met bijvoorbeeld een stopwoordje of een zin die erg veel voor iemand betekende, maar dat was eerder erg leuk dan gek. Eigenlijk is ook bijna niets ons te gek, haha!

6. Welke dromen hebben jullie nog?
We dromen van een Gekkiggeit imperium. Het lijkt ons super als je in elk huis in Nederland (en ver daarbuiten) iets van Gekkiggeit kunt vinden.

7. Waar kunnen we jullie vinden en volgen?
Onze producten zijn – naast via onze webshop http://www.gekkiggeit.nl – ook te koop via de Glamour Concept Store. En je kunt ons vinden in de volgende fysieke winkels:
– Collectiv. | Prinsestraat 5A | Den Haag
– Everything & More | Prins Hendrikstraat 30B | Den Haag
– Heb ik VIA | Lange Groenendaal 72A | Gouda

Verder zijn we te volgen via facebook en instagram.

*TROMGEROFFEL*
Deze ‘canvas christmas flag’ vult als eerste de giftbox! Thanks meiden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s