Thursdays trend | de ultieme festival look(s)

Het festivalseizoen is van start en de zon? Die moet je er nog even bij denken. Mijn eerste festival dit seizoen is zaterdag 4 juni, Free Your Mind in Arnhem, een thuiswedstrijd. Een extra fijne thuiswedstrijd als de zon zich laat zien die dag, droog weer is ook prima. Duidelijk is wel dat er dus meerdere voorbereidingen aan vooraf gaan.

Hoe creëeren we de ultieme festival-look? Waar moeten we rekening mee houden?

• Weather-issues
Nederland is zo onvoorspelbaar wat het weer betreft, dat je pas een dag van tevoren of erger, de dag zelf pas weet wat het weer gaat doen. Be prepared, ga voor laagjes en zorg dat je snel kan
wisselen in je look.

• Comfortable on top
Je loopt de hele dag rond op het festivalterrein (althans, I do) , danst alle pizza’s van de koopavonden eraf (again, me) en dan is naast fashionable comfortable heel belangrijk.

• Day to night
Je komt smiddags aan in, letterlijk, the heat of the moment. Na het avondzonnetje begint het koeler te worden en dan kan je ‘zo fashionable als je bent’, je short vervangen voor een lange broek. Er zijn altijd kluisjes aanwezig, niet groot genoeg voor een hele garderobe, je dunne summerpants past er echt wel in.

• Colourful
Ga voor kleur, details, happiness. De essentials die centraal staan voor een festival wat mij betreft. Al ga je niet naar Ibiza dit jaar, je kan Ibiza wel meenemen naar het festival.

Een statement maken, een beetje out of the box, fashionable en toch comfortabel. Daarbij kies ik bewust bij elke look sandalen, ze gaan mee in de juiste sfeer van de look. Welke look vind jij het leukst? En welke festivals bezoek je dit jaar?

Advertenties

8 gedachten over “Thursdays trend | de ultieme festival look(s)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s