Mondays Mood | Coffee & Kicks, een aanrader voor Arnhem

Nog één keer, voorlopig de laatste keer dat ik jullie meeneem naar Madrid. Afgelopen dagen heb ik onze citytrip beschreven, als ervaring maar ook als inspiratie voor als jullie deze stad een keer gaan bezoeken. We love Madrid! Voordat we vrijdag 13 mei (vrijdag de 13e, no worries) naar het vliegveld gingen, hebben we ons laatste rondje door de stad gemaakt en het koffie-tentje opgezocht die we twee dagen ervoor in de stromende regen hadden ontdekt. 

Coffee & Kicks heet het, that’s all what matters. De straat en pui van het pandje alleen al is inspirerend, een combinatie van typisch Spaans  en industrieel. Het is intiem klein en smal, ingericht met houten bankjes en industriële krukjes. We lopen op de ‘counter’ af en vragen om twee cappuccino ‘to go’ en dan wijst mijn vriend me op de gave, robuuste muur, quotes in toffe lijsten en op T-shirts. Ik vraag of ik foto’s mag maken en de relaxte, allover getatoeëerde jongeman in sweatpants vindt echt alles best.

Het moet toch heerlijk zijn, om voordat een drukke werkdag begint, in zo’n relaxte sfeer je dag te beginnen met koffie? Het lijkt erop alsof alles zo is neergezet, maar elk hoekje is een experience opzich. Je wilt alles bekijken.

Waar vindt je Coffee&Kicks? Als je helemaal niet bekend bent in Madrid is het makkelijkste om de metro te nemen naar Callao (zie hieronder Google maps). Neem je koffie mee en begin je shopdag op de Gran Via, als je deze straat uitloopt kom je vanzelf weer uit bij Sol. Het centrale punt van Madrid.

Toch zou het fijn zijn als er een koffie-liefhebber slash ondernemer zou zijn die zoiets zou realiseren in ons eigen stadje… En anders, toch op een dag maar emigreren (we wish)!

Advertenties

10 gedachten over “Mondays Mood | Coffee & Kicks, een aanrader voor Arnhem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s