Bangkok again.

Nog twee volle dagen in het drukke, chaotische Bangkok. Wat een gekkenhuis en nog drukker dan 3weken geleden, maar het past bij de stad.

Ons hotel, midden op Koh San Road, heet Rikka Inn en is prima voor een nachtje. Vooral als je van plan bent rollend naar je hotelkamer te gaan. Op het dak een zwembad waar we de middag doorbrengen en onze Bangkok-plannen doornemen. We willen naar een Thaiboks wedstrijd dus besluiten na een vroege avondmaal de taxi te pakken. 2uur rijden! Traffic jam, too busy. De chauffeurs hebben er duidelijk geen zin in. We moeten maar met de trein zeggen ze, maar dat gaan we met de tijd helaas niet redden. Helaas pindakaas! Ons tweede puntje op de to do list stond nogmaals de Skybar. Let’s go!

image

Next day
Vandaag checken we uit, zeggen we Thailand gedag en gaan terug naar huis. But first, coffee & ontbijt bij een leuk koffiehuisje naast het hotel. We vliegen pas 02:05 (Thailand tijd) terug, nog alle tijd vandaag. Op de heenweg hebben we Grand Palace & Wat Po (liggende Buddha) gemist, een must do voor vandaag. Wat je goed merkt is het verschil met laag -en hoogseizoen, vooral in prijzen en taxichauffeurs worden arroganter. Daarbij worden veel must see’s uitgemolken door toeristen, zonde.. zo commercieel!

Lunchen gaat niet zonder fruitshake, wat ga ik die missen. Helaas zijn verkoelende drankjes overbodig nu in NL, wintertime!

image

We laten ons nog even naar Siam Paragon brengen, de superdeluxe shoppingmall waar grote namen als Chanel & Gucci een winkelpand vullen. Een beetje ongemakkelijk loop ik daar in een shortje van joggingstof met oversized hemd totdat mijn vriend de H&M en ZARA spot. Aaaaah nice! Ik kwijl weg bij de najaarsmode, hele rekken kan ik wel toevoegen aan mijn garderobe. Het past alleen niet in de backpack, too bad.

Savonds schuiven we onze laatste Thaise maaltijd naar binnen en kunnen we gelukkig nog gebruik maken van een omkleedruimte in het hotel, waar ook onze backpacks nog staan. En dan is het wachten.. wachten tot we naar het vliegveld kunnen! Er gaan wat wijntjes en bier doorheen, nog een belletje naar mijn jarige papa in NL en dan ready to go.

Bye Thailand
Afscheid nemen bestaat niet, we’ll be back! Het vliegtuig vertrekt later dan gepland, 02:30 en doet er 13uur over. Gelukkig slapen we 7,5uur en na twee films en wat muziekjes later zijn we in Amsterdam. Polderbaan, dat dan weer wel!

Zij en Stijl, een breed begrip.
De Thailand-update vond ik een leuke toevoeging aan mijn blog, aan de positieve reacties te horen/lezen is dat wederzijds!

Next blog
Gifts bij thuiskomst & Fall Winter outfit! Stay tuned….

Thanks for reading,
Happy Thursday!
X Zij en Stijl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s