Time flies.

Onze laatste dagen zijn een feit, woensdag op donderdag vliegen we weer terug naar Amsterdam. Omdat we Krabi echt heel leuk vonden pakken we dat nog mee op de terugweg, we overnachten in hetzelfde resort. Van Langkawi naar Krabi betekent sowieso een tussenstop op Koh Lipe, waar de immigratie zit. Langkawi beviel wat minder, Koh Lipe beviel ons erg goed.. Simpel zat, nog een nachtje Koh Lipe! Lang leve backpackers style.

Om 11uur zijn we in Koh Lipe, lekker optijd. Eerst een bezoekje aan de dokter vanwege de voet van mijn vriend. Een infectie, als gevolg van muggenbeten. 1,5uur, een shot medicijnen via infuus, een belletje naar de reisverzekering in NL en twee zakjes met medicatie later staan we buiten. Nog even de boot regelen voor Krabi en dan kan de chillmodus aan! Het is een speedboat die in een uur naar Pak Bara vaart en vanuit daar de bus naar Krabi met taxi service naar het resort. Prima de Luxe!

We hebben in Koh Lipe een resort geboekt aan Sunrise Beach (zie foto’s Koh Lipe photo-update). Primitief wel, maar prima voor 1 nachtje en nog steeds is alles dichtbij. Vooral de dokter, dat is prioriteit nu voor mijn vriend. Het is jammer genoeg bewolkt, maar nog steeds is Koh Lipe mooi!

Next day
Na een ontbijtje en shotje antibiotica zijn we klaar voor de trip naar Krabi. 9:30 naar Pakbara met de speedboat om daar over te stappen naar de bus. De bus is gelukkig voorzien van airco maar bijna vol als wij aankomen, gezellig bij elkaar zitten zit er niet in. Ik val bijna in slaap, maar beland dan bij m’n Duitse chagrijnige buurvrouw op schoot.. Oké, wakker blijven is de enige optie. Bij Trang (uurtje verder) halveert het aantal en is er genoeg ruimte voor een powernap.

Om 16:00 bereiken we ons resort, we herkennen het natuurlijk en worden met open armen ontvangen als we de bus uitkomen. Ze zijn zo dankbaar dat we weer terug zijn en krijgen het nieuwste huisje met eigen veranda en luxe badkamer. We brengen de was, huren een scooter en gaan lekker wat eten. Qua drukte is het echt een verschil met 3weken geleden, het hoogseizoen is begonnen.

image

En nu net zijn we terug van Phranang Cave, een strandje wat we nog niet hadden gezien. Een strand wat uitkomt op een grote grot met daarin een offer en enorme rotsen, heel bijzonder!

image

image

image

image

Morgenochtend vliegen we naar Bangkok, waar we nog 1 nachtje slapen en dan is het Thailand avontuur voor nu klaar! Ik deelde op mijn Facebook & Instagram al dat ik ook niet kan wachten om mijn Winter Faves met jullie te delen. So stay tuned!

Thanks for reading,
Happy Monday!
X Zij en Stijl

image

Advertenties

4 gedachten over “Time flies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s