Bloggers Spotlight.

In één van mijn eerste blogs vertel ik over waar ik mijn dagelijkse inspiratie vandaan haal. Inmiddels, bijna een half jaar verder, zijn de inspiratiebronnen vergroot en mijn blogger-faves uitgebreid.

Chiara Ferragni
The Blonde Salad

image

The Blonde Salad is opgericht in 2009, met als doel zichzelf te laten zien en een voorbeeld te zijn voor anderen. En dat is ze! Haar blog is een inspiratiebron voor een grote groep mensen over de hele wereld. Ze werkt samen met modehuizen, is creative director van haar eigen schoenenlijn en staat inmiddels bekend als een modeicoon.

Follow
Facebook
Instagram
Twitter
______________________

Lizzy v/d Ligt
LizzyvdLigt

image

Bijna 3 jaar geleden begon Lizzy met het delen en plaatsen van inspiratie wat uitgroeide tot een blog over haar stijl en outfits. Naast bloggen is ze stylist bij Scotch&Soda, wat meteen haar vrouwelijke stijl met een vleugje rebel (zoals ze dat zelf zegt) verklaart.

Follow
Facebook
Instagram
Twitter
______________________

Lian Galliard
Fashionhoax

image

Kennen jullie Creators of Desire? Een blogger-netwerk bestaande uit unieke modebloggers. Lian is er één van! Haar liefde voor mode straalt ze uit in haar outfits en stijl.

Follow
Facebook
Instagram
Twitter
______________________

Sabrina Meijer
Afterdrk

image

“AfterDRK (after dark) verwijst naar de tijd dat de straatlantarens aangaan en dat je, vroeger als klein kind, na het buitenspelen weer naar binnen moest van je ouders. Nu, als volwassene, begint je dag eigenlijk pas rond die tijd,” aldus Sabrina. Haar creativiteit kan ze kwijt en ze laat zien hoe je betaalbare items combineert met duurdere items, dat is de kracht van Afterdrk. Naast het bloggen werkt ze al lifestyle redacteur bij Nu.nl.

Follow
Facebook
Instagram
Twitter
______________________

De passie voor mode, dat hebben ze gemeen. Hun stijl, die is uniek en dat maakt ze bijzonder als persoon en in dit geval als blogger!

Wie zijn jou favorieten?
Thanks for reading,
Happy Weekend!

Advertenties

Een gedachte over “Bloggers Spotlight.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s