Partyproof.

MondaysMood
Na een weekendje kermis vieren (lees : hossen-wijn-wijn-hossen) in ’t dorp, leek me dit een goede opvolger.. Partyproof! Wat zat er in de tas van Scotch and Soda ( facebook-pagina Zij en Stijl ) ?

Lets go ⬇!

Afgelopen woensdag maakten we voor de verandering een wandeling door het centrum. Hoewel het eigenlijk niet de bedoeling was, sta ik dan toch in mijn favoriete winkel Scotch and Soda.

image

Scotch & Soda legt z’n hart en ziel in het maken van unieke kleding die draagbaar is voor iedereen. Scotch & Soda producten zijn herkenbaar hun aan details, goede kwaliteit en betaalbaar. De ontwerpers van Scotch laten geen enkel middel onbenut bij het uitwerken en verfijnen van hun kledingstukken, waarbij ook de afwerking van de binnenkant niet wordt vergeten. Het begint met de beste classic en vintage stijlen en die worden verrijkt met inspirerende ideeën van over de hele wereld. Scotch & Soda al bestaat sinds de jaren 80, het Amsterdamse modemerk zoals we het nu kennen komt tot stand na een nieuw begin in 2001, toen drie nieuwe eigenaars besloten om hun brede ervaring en gedeelde liefde voor mooie kleding te verenigen. Nadat Scotch & Soda opnieuw werd gelanceerd voor Spring/Summer 2002, werd Scotch Shrunk toegevoegd voor Spring/Summer 2008. De mannencollectie werd letterlijk gekrompen voor kleine broertjes of zonen. Dit was nieuw in de wereld van kinderkleding en Shrunk werd populairder dan Scotch ooit had kunnen dromen. Dit succes werd al snel gevolgd door de lancering van een vrouwencollectie: Maison Scotch kwam op de markt met de Spring/Summer 2010 collectie en is nu voor een groot deel verantwoordelijk voor de voortdurende groei van het bedrijf.

Fijn genoeg zat er in mijn portemonnee nog een kadobon, dat verzacht mijn shoplust. Ik loop meteen tegen een jurkje aan.. Petrol basis, zwarte mouwen, chique stofje met zakjes als detail. Wauw! Die ga ik passen. Ik bedenk hem met mijn leerlook-legging en Invito heels. Hij valt recht, maar door de stof en details is hij vrouwelijk. Perfect voor het bruilofts-feestje die op onze planning staat! Daarna goed te dragen met sneakers, yes 2 in 1!

image
op de party-day zelf zal ik een van-top-tot-teen-foto posten

Voordat ik het jurkje afreken loop ik nog een rondje door de knusse, gezellige, heerlijk-ruikende winkel. Een leuk hemdje vind ik nog, spikkelstofje en veren-print. Ik bedenk hem op mijn leerlook harembroek, maar hij mag ook mee in de backpack naar Thailand. Shortje eronder, strohoed op en de hippie is alive!

image

Wat ik belangrijk vind aan een partyproof-item is..
..dat het geen eendagsvlieg word (daarna absoluut doordragen!)
..dat het geen standaard item word
..dat niet iedereen het heeft (lees : geen h&m/primark dus!)
..dat je er stunning uitziet!

image

Een goed begin van je week, let’s rock this Monday!

Thanks for reading,
Happy Monday!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s